Webshop 'Label67' geopend.

In onze webshop kan je tal van leuke kwaliteitsproducten vinden, gaande van T-shirts, tassen, babyrompertjes, … allemaal bedrukt met een origineel ontwerp van de leerlingen. De ontwerpen worden er op geplaatst door middel van Flex of Flock-druk.

De facebookpagina kan je vinden via deze url.  https://www.facebook.com/label67/

De website zelf is : http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/Label67/

 

Minister Philip Muyters en UNIZO hebben de voorbije dagen de mediacampagne ‘Het Internet. Ook uw zaak’ gepromoot. ‘Minder dan drie op de tien handelaars doen aan e-commerce. Een groot deel van hen denkt dat het niets voor hun producten is, maar dat is de grootste misvatting die er bestaat. Vaak is het nog de angst voor het onbekende, maar we willen zo talrijk mogelijk mensen meekrijgen.’ (Verschenen in De Standaard)

 

Onze leerkrachten Publiciteitsgrafiek hadden deze campagne niet nodig om te weten dat onze leerlingen moeten voorbereid worden op dit aspect van het ondernemerschap. De school werkt hiervoor samen met UNIZO.

 

De leerlingen hebben in het vak toegepaste economie een ondernemersplan opgesteld, zij hebben investeerders gezocht enz…

 

In de richtingsvakken van de studierichting en vooral in het vak Grafisch ontwerp  werd de huisstijl ontwikkeld. Andere vakken worden waar nodig ingeschakeld om de kwaliteit van het werk te verhogen.

 

Er ontstond ook een praktische samenwerking met onze collegaschool TIO waar originele labels werden vervaardigd zodat de producten aangeboden kunnen worden met een uniek handtekening van deze webshop.


Mater Dei maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap